Цени хидроизолация

Фирма за хидроизолация

ЛегоСтрой има дълъг опит в полагането на хидроизолация на покриви и предоставя на клиентите си висококачествени материали и смеси, с чиято помощ се стига до отличен краен резултат. Ние познаваме опустошителната сила на влагата и знаем колко неприятни са течовете и мокрите петна за домакинствата. В този ред на мисли предлагаме на клиентите си модерни технологии и подходи при хидроизолацията на покриви за панелни блокове, къщи, вили и други видове сгради.

Защо да изберете нашата фирма за хидроизолация?

В наши дни не е трудно да се намери фирма за хидроизолация, която да нагърби с важната задача да спре течащата вода от покрива. За съжаление обаче не всички майстори предлагат качествени материали и много скоро влагата се завръща с пълна сила. Ние от ЛегоСтрой гарантираме за нашата работа и сме познати на пазара за този вид услуги. Разполагаме с професионален екип, който може да се справи с тежката работа и да доведе нещата до щастлив край за потребителите.

В услугите ни влизат почистване, грундиране и газопламъчно залепване. Работили сме на различни видове обекти и сме демонстрирали способностите пред огромна маса от клиенти. Днес приканваме всеки, който желае да положи нова и надеждна хидроизолация на покрива си, да се свърже с нас, и да ни даде възможност да завършим работата си с вещина, както само ние можем.

Какво можете да очаквате от нас?

Фирмата ни е готова да предложи индивидуални оферти, така че да задоволи желанието на всеки един клиент. Не правим компромис с качеството и използваме най-добрите материали при изпълнение на поставените задачи. Екипът ни е сплотен, спазва уговорените срокове и може да разреши проблемите Ви с течовете от покрива, колкото и упорити да са те. Тук в сайта ни ще научите повече за нашите възможности, и ще можете да влезете във връзка с нас бързо и лесно.

  1. Почистване и грундиране с битумен грунд 2.50лв.кв.м
  2. Газопламъчно залепване на един пласт воалит 3мм/3кг 8лв.кв.м
  3. Газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит 4мм/4кг 11лв.кв.м

– Общо с труд и материали 21.50лв.кв.м