Изграждане на нов покрив

Изграждане на нов покрив

Изграждането на нов покрив може да се окаже костелив орех за много хора. Има потребители, които изпитват колебания относно вида на покрива, покривната конструкция и покритието. За всичко това можем да помогнем ние от ЛегоСтрой, защото имаме дълъг опит в изграждане на покриви за различни видове сгради. Ако все още не сте решили какъв да бъде покрива и търсите предложения от специалист, то тогава не се колебайте да се свържете с фирмата ни.

Какво можем да Ви предложим?

Ние поемаме ангажимент по направата на вашия нов покрив, като включваме услуги по изграждане на дървена конструкция, доставка и монтиране на дъсчена ламперия, монтаж на двойна скара, пренареждане на керемиди и много други.

Покривът Ви ще придобие уникална визия, и ще притежава отлични качества от гледна точка на хидроизолация, здравина и стабилност. До момента съдействахме за направата на много покриви и имаме само положителни отзиви от страна на клиентите. Бихме се радвали и Вие да се включите в списъка на доволните.

Екипът ни познава работата с дървени, двускатни и многоскатни покриви, така че няма да се затрудни да поеме и вашите задачи. Разполагаме с всички необходими материали, за да завършим работата си вещина, и в крайна сметка да се насладите на страхотния ефект.

Защо покривът е толкова важен?

Покривът и неговата конструкция, са от водещо значение за всяка къща. От него зависи да не пропуска влага и студен въздух, както и да Ви защитава от влошените атмосферни условия. Ето защо, когато пристъпите към създаване на нов дом, е нужно да помислите най-вече за покрива и неговите характеристики. Разбира се, ако това не Ви се отдава, ние от ЛегоСтрой ще Ви помогнем.

Използвайте формата за контакт в сайта, за да ни зададете въпроси относно изграждане на нов покрив, цени на материали и труд. Отзивчивият ни екип ще Ви даде нужната информация, и ще уговорим конкретен час за посещения на обекта, където ще започнем работа във ваша полза.

  1. Изграждане на дървена конструкция 45лв кв.м
  2. Доставка и монтаж на дъсчена ламперия 18лв. кв.м
  3. Полагане на паропропусклива мембрана,монтаж на двойна скара,качване и редене на нови керемиди 27лв.кв.м

– Общо с труд и материали 90 лв.кв.м