Пренареждане на керемиди

Пренареждане на керемиди

Появата на течове и гниенето на покрива могат да се дължат на керемидите. Некачествените материали и влошените атмосферни условия спомагат за негативните влияния върху покривната конструкция. Ние от ЛегоСтрой препоръчваме на клиентите си, да се възползват от услугата пренареждане на керемиди най-малко един път на три години. Разбира се, срокът може да бъде намален, в зависимост от състоянието на керемидите и наложителността от този вид ремонт.

Как помага пренареждането на керемиди?

Пренареждане или претърсване на керемиди е услуга, която ще намали риска от нахлуването на влага през покрива на вашата къща или вила. Колкото по-бавно пристъпите към пренареждане на керемидите, толкова по-голям ще бъде риска от появата на неприятните за всички течове. Нашият екип Ви предлага и възможност за редене и на по-стари керемиди, стига те да са все още здрави.

Самата процедура по редене на керемидите включва оглед на тяхното състояние. Реденето им на покрива отново, ако те са разместени вследствие на негативни климатични влияния. Ние ще повдигнем керемидите, за да ги огледаме за счупвания и деформации, и ако се налага ще бъдат заменени с нови. Всичко това ще доведе до по-здрав и функционален покрив.

Защо да изберете услугите на ЛегоСтрой?

Фирмата ни се занимава претърсване на керемиди от много години насам и до този момент нямаме недоволни клиенти. Работим на много достъпни цени, като се съобразяваме с нуждите на клиентите. Ако имате здрави керемиди, които се налагат от пренареждане, то тогава ние ще боравим с тях, без да Ви ангажираме с покупка на нови. В същото време гарантираме майсторско изпълнение на задачите в поставените от вас срокове. В случай на лошо състояние на покрива, може да се наложи изграждане на нов.

Готови сме да откликнем на повикванията Ви за пренареждане на керемиди до няколко часа, след като се свържете с екипа ни. Най-важното е да останете доволни, така че ще направим всичко възможно, за да видим усмивката на лицето Ви.