Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Ремонтът на покриви и покривни конструкции, не е лесна работа. Ако имате проблеми с течащ покрив, счупени керемиди, течове или други неприятни явления, то тогава можете да използвате услугите на фирма ЛегоСтрой. Ние имаме десетки години стаж в работата с покриви, и ще Ви обслужим качествено, за да се насладите на красива визия, уют и функционалност в дома ви.

Защо да се обърнете към нашата фирма?

Ремонтирането на покриви изисква не само опит, но и качествени материали. Не са малко клиентските оплаквания от фирми, които извършват ремонт на покрив, а след това проблема с влагата, течовете и рушащите се керемиди се завръща. В този ред на мисли, можете да потърсите нашия екип, защото ние работим с най-добрите материали на пазара и предлагаме баланс между цена и качество, който се наблюдава при малко майстори предлагащи услугата в страната.

Ние ще направим всичко най-важно, за да имате стабилен покрив над главата си, и да забравите за пропускането на студ и появата на влага, мокри петна и мухъл. Освен това ще се погрижим покривът Ви да бъде безопасен и здрав, каквито са основните изисквания на потребителите. Правим всичко с вещ подход и не оставяме днешната работа за утре, както ще се уверите сами.

Скъпи ли са ремонтите на покриви?

Инвестицията в ремонт на покрива, е едно от правилните неща, които трябва да направите с дома си. Средствата за ремонтни дейности ще се възвърнат през годините, защото ще съхраните имуществото си от разпадане вследствие на влага и течове. Освен това ще намалите сметките си за електроенергия и отопление, тъй като покривът Ви няма да пропуска излаз на топлината.

С оглед на написаното не бихме казали, че този вид услуги са скъпи, а в същото време са препоръчителни за всяко домакинство. Свържете се с нас чрез формата ни за контакти, където ще отговорим и на всички останали въпроси свързани с ремонта на покрива ви.

  1. Полагане на паропропусклива мембрана 3лв кв.м
  2. Доставка и монтаж на летви за единична скара 2/3 6лв кв м
  3. Доставка и монтаж на летви за двойна скара 3/4 6лв кв.м
  4. Качване и редене на стари керемиди 3лв кв.м

– Общо 18лв кв.м