Тенекеджийски услуги

Тенекеджийски услуги

Добрият покрив трябва да притежава съвкупност от компоненти, с чиято помощ неговата функционалност ще отговори на потребителските интереси. Ако имате нужда от тенекеджийски услуги свързани с монтаж на улуци, водосточни тръби и обшивки за комини, то тогава не се колебайте да нагърбите екипа на ЛегоСтрой, с тази важна и отговорна за всеки дом задача.

Какво включват нашите тенекеджийски услуги?

Ние ще монтираме вашият улук, както и ще изградим системата от водосточни тръби, така че да работи по правилния начин. Клиентът може да се възползва от предложенията ни за доставка и монтаж на различните компоненти, като ние гарантираме за високото качество на материалите, както и прецизното изпълнение на монтажните дейности. При нас работят истински специалисти с много дълъг стаж в тенекеджийството, за да доведем ремонтните дейности до добър финал.

Вие можете да ни гласувате доверие за монтирането на различни видове ламаринени детайли, смяна на улуци и полагането на водосточни тръби, обшивки и много други. Тук в сайта ни ще видите цялата необходима информация, както и раздел с контакти, чрез който можете да се свържете с фирмата ни, която ще Ви предостави услуга от майстори на високо ниво.

Защо да се доверите на ЛегоСтрой?

Капещите улуци и неправилното оттичане на водата, са все проблеми, с които се сблъскват все повече домакинства в наши дни. Комбинирайки тенекеджийските услуги с ремонт на покриви, можете да забравите за гореспоменатите проблеми и най-после да се насладите на приятна и спокойна атмосфера в дома си. Нашият опит  и вашето доверие ще доведат до краен успех.

Не пишем това, тъй като искаме да си правим автореклама, а защото имаме самочувствието, че сме сред най-добрите на пазара. Все пак ще дадем възможност на потребителите да говорят за нас, защото тяхното мнение е най-важно. Очакваме да ни се обадите, за да демонстрираме нагледно възможностите си, и в крайна сметка да получите качествена услуга на добра цена.

  1. Доставка и монтаж на Американски безшевен улук в цвят 18лв.л.м
  2. Доставка и монтаж на обикновен поцинкован улук 15лв.л.м
  3. Заготовка и монтаж на обшивки в цвят 15лв.л.м
  4. Заготовка и монтаж на обшивка от поцинкована ламарина 12лв.л.м
  5. Заготовка и монтаж на обшивка за комин 70лв
  6. Доставка и монтаж на водосточни тръби в цвят 16лв.л.м
  7. Доставка и монтаж на водосточни тръби от поцинкована ламарина 12лв.л.м